Oyun Hamurundan Kaplumbağa ve Fil Yaptık!

Oyun hamurundan kaplumbağa ve fil yaptık! Çocukların eğlenmesine ve öğrenmesine katkısı bulunan oyun hamurları biz ebeveynleri de oldukça eğlendiriyor. Çocukların oynamaktan zevk aldıkları hamurlar ile hayvan şekilleri yapmakta mümkün. Kırmızı, yeşil, mavi, turuncu, sarı, beyaz ve bir çok rengi bulunan oyun hamurları çocukların ilgisini çeken ürünler arasında geliyor.

Bugün bizde oğlumla birlikte iki farklı hayvan figürünü yaptık. Biraz acemi kaldık ama en azından yaparken eğlendik! 
  • Çocukların hayal gücünü geliştiren ve zekasını artıran bu ürünler çocukların iç dünyalarını yansıtma da oldukça önemlidir.
  • Özgüveni artıran ve keyifli dakikalar geçirmesini sağlayan oyun hamurları çocukları mutlu etmektedir.
  • Çocukları üretmeye teşvik ettiği içinde ben de oğluma sürekli renkli oyun hamurları alarak onun gelişimine katkı sağlıyorum.

Oyun Hamuru Kaplumbağa Yapımı!

El kaslarını geliştiren oyun hamurundan kaplumbağa yapmak için sizinde 4 farklı oyun hamuru rengine ihtiyacınız bulunmaktadır. Resimde ki örnekten yararlanarak siz de yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Tabi ki benimki çok ahım şahım olmasa da idare ediyor. Siz daha güzellerini yapabilirsiniz. Yanına da küçük bir yeşillik ekledik!

Oyun Hamuru Kaplumbağa
Oyun Hamuru Kaplumbağa

Oyun Hamuru Fil Yapımı!

Oyun hamurundan fil yapmak istiyorsanız vücudu için tek bir renk, hortumu, kuyruğu, dişleri, kulakları ve gözleri için beyaz renkli oyun hamuru ve kulaklarında kullanmak üzere pembe bir oyun hamuruna ihtiyacınız vardır. Toplamda 3 renk ile işi bitirebilirsiniz.

Oyun Hamuru Fil
Oyun Hamuru Fil

Oyun Hamuru Fil Yapımı
Oyun Hamuru Fil Yapımı


Oyun hamuru hayvan modelleri ile siz de çeşitli hayvanları yapabilirsiniz.

Yorumlar