Ombre Saç Renkleri

2024 ombre saç renkleri ile siz de aradığınız en güzel rengi bulabilirsiniz. Yaz aylarının gelmesi ile daha da trend haline gelen ombre saç renkleri neredeyse her bayanın bildiği bir boyama çeşididir.

Saçları koyu tondan açık tona doğru açan bu teknik günümüzde ‘eriyen ombre’ ismi ile karşımıza çıkıyor. Bu geçişler o kadar doğal ki emin olun saçlarınızda ki bu doğal görünüme siz bile oldukça şaşırabilirsiniz.

Ombre tekniklerinden bir tanesi de ‘ters ombre’ olarak karşımıza çıkıyor. Burada saçların üst kısmı açık tonlarda alt kısımları ise koyu tonlarda yapılıyor. Siz de orijinal bir görünüm istiyorsanız ters ombre seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Özellikle küllü ombre saç renkleri bu yazın en beğenilen modelleri arasında geliyor. Sarı tonlarının da sıklıkla kullanıldığı ombre saç renkleri 2024 yılında da ilk zamanki popülerliğini koruyor. Saçlarınızı düz bir şekilde kullanarak bu renklerin belirgin olmasını sağlayabilirsiniz.

Bende ombre saç fiyatları hakkında biraz araştırma yaptım ve en az 2.000 TL’den fiyatlarla başlıyor. Tabi ki bulunduğunuz şehre ve kuaföre göre bu fiyatlar oldukça farklılık gösterecektir.








Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.