Takı Dolabım : Bvlgari Yüzük Modelleri

Takı Dolabım : Bvlgari Yüzük Modelleri olarak sizler için birbirinden güzel yüzük çeşitlerini yayınlamak istiyorum. Nişan ve söz yüzükleri olarak da kullanılan bu harika altın yüzük modelleri ile siz de sevdiklerinize hediyeler verebilir ve onları mutlu edebilirsiniz.

Bulgari yüzük modelleri arasında sarı altın, beyaz altın, taşlı, sade ve mermerli özel tasarımlar yer almakta. O kadar farklı altın yüzük modelleri var ki eminim siz de bunlara bayılacaksınız. Bugün sadece bir kaç tanesini kaydedip sizinle paylaşmak istedim. İlerleyen günlerde yenilerini ekleyerek sizlere öneri de bulunmaya devam edeceğim.

İşte harika bir yüzük örneği daha! 18 ayar sarı altından tasarlanan bu yüzüğün orta kısmında yeşil mermer bulunmaktadır. Harika bir görünüme sahip olan bu bulgari mermer yüzük modeli için farklı renklerde mevcut.





Özellikle yukarıdaki taşlı altın yılanlı yüzük modeli eminim parmağınızda harika duracak. Kesinlikle satın almak istediğim ve çok beğendiğim yüzükler arasında Bulgari yılanlı yüzük modeli geliyor. Siz hangilerini beğendiyseniz bize yorum göndererek paylaşımda bulunabilirsiniz.

Yorumlar